:

Communicatie met Rechtspraak

1. PKIO certificaat

Wanneer u start met digitaal communiceren met uw rechtbanken, dan is een PKIO certificaat vereist. Hoe u deze kunt aanvragen, vindt u bij ons op de site onder het menu-item Support. Zorg er altijd voor dat u het wachtwoord van uw certificaat goed bewaart. U vult dit alleen in bij het invoeren in OnView en daarna niet meer in ons systeem. Het wachtwoord van het PKIO certificaat kan niet opnieuw opgevraagd worden.

2.a. PKIO certificaat uploaden

Wanneer u eenmaal beschikt over een PKIO certificaat en in overeenstemming met de Rechtbank, dan kunt u deze uploaden in OnView bij Instellingen --> rechtbank.

Vanaf dit moment gaat de geldigheid van uw certificaat in!

Het Rechtbank icoon komt in het hoofdmenu te voorschijn als u eerst opnieuw inlogt.

2.b. Rechten per gebruiker

Bent u met meerdere gebruikers werkzaam in OnView, vergeet dan niet om ook de rechten per gebruiker in te stellen.

Dit kan via: Instellingen - Rechten

​Gerelateerde handleidingen: Verslagen R&V

Uitklapmenu Rechtbank

Uploaden PKIO