:

IP-Adres beheer

Toegangscontrole op basis van IP-Adres

De mogelijkheid om bepaalde IP-adressen geen of juist wel toegang te verlenen tot het account.

Tabblad Whitelist

Whitelist:
Alleen de ingevulde ip-adressen mogen inloggen.
Blacklist:  Alle ingevulde ip-adressen die actief staan worden geblokkeerd.

De blacklist heeft voorrang op de whitelist.

Het ip-adres van de computer vanwaar u werkzaam bent, staat vermeld in het scherm.

Op dit tabblad voegt u ALLEEN ip-adressen toe, die in mogen loggen.

Het pop-up scherm wat verschijn vult u in.

IP-Adres: Vul hier de code in van het ip-adres dat in mag loggen.
Commentaar:  Vul hier gegevens in om te weten wie communiceert met dit ip-adres.
Actief:  Tussentijds is het mogelijk om tijdelijk dit ip-adres op non-actief te zetten (zodat er niet ingelogd kan worden).

Tabblad Blacklist

Blacklist:   Alle ingevulde ip-adressen die actief staan worden geblokkeerd.
Whitelist:
Alleen de ingevulde ip-adressen mogen inloggen.

De blacklist heeft voorrang op de whitelist.

Het ip-adres van de computer vanwaar u werkzaam bent, staat vermeld in het scherm.

Op dit tabblad voegt u ALLEEN ip-adressen toe, die NIET IN mogen loggen.

Het pop-up scherm wat verschijn vult u in.

IP-Adres: Vul hier de code in van het ip-adres dat niet in mag loggen.
Commentaar:  Vul hier gegevens in om te weten wie communiceert met dit ip-adres.
Actief:  Tussentijds is het mogelijk om tijdelijk dit ip-adres op non-actief te zetten (zodat er wel ingelogd kan worden).