:

Inloggen

U gaat naar https://open.onview.nl/ (zonder www ervoor) dan ziet u een inlogscherm verschijnen waarop u met uw accountgegevens kunt inloggen.

Het is mogelijk om in dezelfde browser op meerdere tabbladen tegelijk in te loggen.

Uw wachtwoord kan de OnView gebruiker met beheerdersrechten zelf wijzigen via Instellingen --> gebruikers. Als beheerder bent u dus bevoegd om het wachtwoord van een gebruiker te wijzigen.

Om een gebruikersnaam te wijzigen kunt u contact opnemen met de servicedesk via info@onview.nl.

Geeft de beheerder een verkeerd wachtwoord in, dan krijgt u de melding 'Foutieve inloggegevens'.

U krijgt dan ook de mogelijkheid om door te geven, dat u uw wachtwoord bent vergeten. U ontvangt dan een link om het wachtwoord te wijzigen. Ontvangt u geen link, controleer dan uw SPAM map. Vindt u hier niets in terug, neem dan contact op met de servicedesk en laat uw NAW gegevens controleren.

De gebruiker kan alleen zijn wachtwoord wijzigen bij de beheerder.