:

Extra

Extra rechten

De beheerder heeft bij instellingen de mogelijkheid om rechten in te stellen per groep of per gebruiker. Hieronder ziet u de Rechten uitleg voor 'gebruikers' en 'groepen' terug.

Wanneer de beheerder een groep of gebruiker geselecteerd heeft kunnen de rechten voor deze selectie aangepast gaan worden.
In tabblad 3 betreft de rechten voor essentiële onderdelen.

Naast de beheerder kunnen ook specifieke gebruikers toestemming krijgen voor:

Dossier afsluiten - Dossier splitsen - Export bestanden terugzetten - Digitaal Archief, alle ongelezen bestanden op gelezen zetten.

Dit zijn dermate verantwoordelijke taken, dat het niet slim is, om hiervoor iedereen toestemming te geven.

Gerelateerde handleidingen: Rechten

Algemene Rechten

Dossier Rechten

Gebruikers

Dossier afsluiten

Dossier splitsen

Export bestanden terugzetten

Digitaal Archief