:

Gebruikers & Groepen

Uitleg Gebruikers

Via instellingen kan de 'beheerder' het beheer menu voor gebruikers openen.

Hier kunt u de inloggeschiedenis van uw medewerkers bekijken
  Via het potloodje is het mogelijk om wijzigingen per gebruiker door te voeren.

Ook is hier zichtbaar tot welke Rechten groepen en Dossier groepen deze gebruikers behoren.

Klik op het potloodje van de gebruiker, dan ziet u in het pop-up scherm diverse invulvelden, hoe meer hier is ingevuld, hoe vollediger bijv. ook formulieren automatisch ingevuld kunnen worden.

Is het de bedoeling, dat de gebruiker een reactie op zijn/haar gemailde brieven vanuit OnView in zijn/haar eigen mailbox krijgt, dan zal ook het email adres van de gebruiker in desbetreffende invulveld geplaatst moeten worden.

Als je de verzonden mail in de eigen Outlook Postvak Uit wil hebben na verzenden, dan raden wij u aan om deze manier van mailen via OnView te gaan gebruiken: default.aspx#pageid=gedeelde_persoonlijke_e_mail

Wachtwoord (gebruikers) aanpassen

Dit is ook het venster waar u als beheerder het wachtwoord van de gebruiker kunt wijzigen. Dit is gezien de veiligheid geen overbodige luxe om regelmatig te doen.

Mocht er overigens om wat voor reden dan ook een gebruiker met spoed uit uw bedrijf stappen --> het enige wat u hoeft te doen, is het wachtwoord te wijzigen en u hoeft niet bang te zijn dat uw ex-medewerker nog in kan loggen.

Eerst vult u uw eigen (Beheerder) wachtwoord in, daarna het nieuwe wachtwoord voor desbetreffende gebruiker en deze herhaald u nogmaals!!! (Het oude wachtwoord van de gebruiker is NIET nodig).

Om een nieuw wachtwoord aan te maken voor een gebruiker, kunt u gebruik maken van een wachtwoorden generator

De extra vrije tekstvelden die u bij basisgegevens heeft aangemaakt kunt u bij de gebruiker vullen met persoonlijke gegevens,

zodat desbetreffende variabele velden in de brieveneditor gebruikt kunnen worden, zie handleiding Brieven - Dossierbrieven - Extra variabele velden medewerkers.

Tevens kunt u in dit pop-up venster zien of de gebruiker ook lid is van een groep.​

Uitleg Rechten Groepen

Uitleg Dossier Groepen

Gerelateerde handleidingen:     Basisgegevens

Dossierbrieven

Instellen voor mailen vanuit bedrijfsmail     Template gemaild