:

Exporteren

Tabblad Exporteren

In dit scherm gaan we exporteren, dat betekent dat u een bestand gaan downloaden (vanuit OnView) richting uw computer. Dit bestand is dan weer later te importeren bij de portal van uw bank.

Het is niet mogelijk om met MIJN.ING en RABO-particulier te betalen vanuit OnView.

Selecteer uw bank, waarnaar u wilt exporteren.

Vervolgens selecteert u de gewenste tijdperiode in dagen. Klikt u nu op 'exporteren'.

Vervolgens verschijnt er een knop om het bestand te downloaden, klik hierop

Dan is het van uw browser afhankelijk waar u hem kunt opslaan. Bij Internet Explorer zal hij om een locatie vragen.

Echter bij Google Chrome zal hij in de downloadmap verschijnen die is ingesteld.

Een XML bestand in PAIN formaat. En is vervolgens te importeren bij uw bank.

Tabblad 'Archief'

• Hier vindt u op datum de PAIN of SEPA bestanden terug, die u gaat aanbieden bij de bank of die u aangeboden heeft.
  • Per rubriek op dossier niveau is terug te zien via welk bestand de transactie is geëxporteerd, desbetreffende volgnummer ziet u hier in het overzicht.
  • Tevens kan degene die de 'Rechten' heeft ook de bestanden terugplaatsen, die door de bank zijn afgekeurd.
  • Per bestand is terug te vinden welke betalingen in het bestand zijn mee gegaan.
  • Hebben meerdere medewerkers de rechten om betalingen te exporteren, dan wordt hier weergegeven welke medewerker een bestand heeft klaargezet.
  • Export bestanden zijn te downloaden of er wordt weergegeven welk bestand wanneer en door wie is teruggeplaatst.
  • Via het loepje worden alle bedragen getoond met het totaal bedrag. Dit rapport kan worden geprint, gekopieerd en geëxporteerd naar Excel.

Gerelateerde handleidingen:       Importeren