:

Dossieroverzicht

Via de bovenbalk komt u via de knop 'dossiers' terecht in het dossieroverzicht.  U kunt aangeven hoeveel dossiers in het overzicht per pagina wilt zien. Deze setting wordt onthouden na de eerste keer inzien.

Bij instellingen kan de beheerder kiezen of het dossieroverzicht op dossiernummer of op alfabetische volgorde van achternaam cliënt komt te staan.

Tabbladen:

Het 1e tabblad geeft alle actieve dossiers  weer.

Het 2e tabblad geeft alle afgesloten dossiers  weer.
De kolom 'Dossiernummer' is weergegeven in blauwe tekst. In OnView betekent blauwe tekst altijd dat erop geklikt kan worden zodat er een nieuw scherm of pop-up geopend wordt. Klikken op deze tekst brengt u naar het betreffende dossier.
Boven de dossierlijst staat een zoekbalk. Er kan gezocht worden op Dossiernummer, BSN nummer, Achternaam en Telefoonnummer. De volgorde van kolommen zijn naar eigen voorkeur aan te passen.

De mogelijkheid om direct een Notitie of een Actie toe te voegen in dit scherm. Het kan zijn dat u deze functie nog moet activeren, dit kan bij instellingen - menu persoonlijke instellingen.

In het 3e tabblad vindt u de Aantallen dossiers.

Met een checkbox kunt u selecteren of u van de Actieve dossiers, de Afgesloten dossiers of beiden de aantallen wilt zien.
Als u een datum invult krijgt u de aantallen te zien die op dat moment in OnView stonden.

Bij het printer icoon heeft u de mogelijkheid om een rapport van uw dossiers uit te printen met een specifieke periode.

Eronder staan een aantal kolommen.
Hier vindt u het aantal dossiers per 'Type' en per 'Status'. Deze kolom alleen als u ook gebruikt maakt van de mogelijkheid om een 'Status' aan een dossier mee te geven. (Dit kan de beheerder aanzetten via Instellingen, onder Basisgegevens bij Status en Type)
In de laatste kolom staan het aantal dossiers per beheerder.
Voor alle kolommen geldt, dat als er niets staat vóór het cijfer, dat in dat dossier die gegevens niet gevuld zijn.

Gerelateerde handleidingen:           Dossierdashboard

Nieuw Dossier

Tabblad Beheerders

Status en type

Persoonlijke instellingen