:

Dossieroverzicht

Via de bovenbalk komt u via de knop 'dossiers' terecht in het dossieroverzicht.  U kunt aangeven hoeveel dossiers in het overzicht per pagina wilt zien. Deze setting wordt onthouden na de eerste keer inzien.

Bij instellingen kan de beheerder kiezen of het dossieroverzicht op dossiernummer of op alfabetische volgorde van achternaam cliënt komt te staan.

Tabbladen:

Het 1e tabblad geeft alle actieve dossiers  weer.

Het 2e tabblad geeft alle afgesloten dossiers  weer.
De kolom 'Dossiernummer' is weergegeven in blauwe tekst. In OnView betekent blauwe tekst altijd dat erop geklikt kan worden zodat er een nieuw scherm of pop-up geopend wordt. Klikken op deze tekst brengt u naar het betreffende dossier.
Boven de dossierlijst staat een zoekbalk. Er kan gezocht worden op Dossiernummer, BSN nummer, Achternaam en Telefoonnummer. De volgorde van kolommen zijn naar eigen voorkeur aan te passen.