:

Dossierdashboard 'Workflow'

De Module Workflow in het Dossier dashboard geeft een verkorte weergave van alle acties die openstaan waarbij het vinkje 'Op Dashboard laten zien' is aangevinkt. Workflow acties starten aantal dagen (zelf vooraf aan te geven) NA start van een dossier. Acties in de Workflow komen bij het opstarten van een nieuw dossier automatisch in het dossier te voorschijn. Deze Workflow Acties kunt u aanmaken bij instellingen, bekijk hiervoor desbetreffende handleiding: Instellingen - Basisgegevens - Workflow.

Hiermee kunt u het 'Workflow-blok' inklappen.
Hiermee kunt u het 'Workflow-blok' uitklappen.
Door op de blauwe regel te klikken opent u de actie en kunt u gegevens aanpassen.
  Hiermee kunt u alle openstaande acties inzien en kunt u deze ook bewerken, verwijderen of archiveren.

Hier kan de actie gearchiveerd worden. De actie is dan op dossier niveau bij de acties terug te vinden in tabblad archief.

De mogelijkheid om een dossier in extra tabblad te openen.
  Hoge prioriteit

Lage prioriteit

De Workflow Acties die in 'fullscreen' modus te zien zijn, betreffende alle automatische acties die door u zijn aangemaakt voor alle nieuwe dossiers. De periode die je zichtbaar wil hebben, bepaal je zelf.
Let op: Wilt u per week kijken, dan ziet u ook de Acties uit de periode ervoor, die nog niet verwerkt zijn. De Acties die hier niet meer te voorschijn hoeven te komen, omdat ze uitgevoerd zijn, kunt u archiveren en komen dan niet terug in dit overzicht.

Het is mogelijk om op begin- of einddatum te sorteren.

Door toevoeging van paginering is het laden van de widget sneller. Hoeveel Acties u per pagina wilt zien, geeft u aan rechts onderin uw scherm. Via de zoekfunctie kunt u per dossier zoeken. Of ga naar instellingen - persoonlijke instellingen en daar kunt u aantal Acties per pagina nog meer verfijnen.

Gerelateerde handleidingen: Dossierdashboard Acties

Dossierdashboard OnView Acties

Acties

Instellingen Workflow