:

Dossierdashboard 'Opmerkingen'

De module 'Opmerkingen' op het dossier-dashboard laat tekst zien die via de module is ingegeven of via het tabblad opmerkingen in de cliënt tabbladen.

Ingeven via de module op het dashboard kan door de tekst te typen in de module en vervolgens op de opslaan knop te drukken rechtsboven in de hoek.

Ingeven via het tabblad 'Opmerkingen' bij Cliënt kan ook wanneer u al in het dossier aan het werken bent of wanneer u grotere stukken tekst wilt typen. Het vinkje onderaan geeft de mogelijkheid de tekst op het dashboard in de module te laten zien. Wanneer u ervoor kiest dit vinkje niet aan te zetten zal de 'Opmerkingen' zal ook de module zichtbaar worden op het dashboard, maar zonder de ingegeven opmerkingen.

Gerelateerde handleidingen:     Tabblad Opmerkingen