:

Dossierdashboard 'Notities'

De Module Notities in het Dossier dashboard geeft een verkorte weergave van alle notities die openstaan waarbij het vinkje "Op Dashboard laten zien" is aangevinkt.

Hiermee kunt u het 'Notitie-blok' inklappen

Hiermee kunt u het 'Notitie-blok' uitklappen
Door op de blauwe regel te klikken opent u de notitie en kunt u gegevens aanpassen
   Hiermee kunt u alle openstaande notities inzien en kunt u deze ook bewerken, verwijderen of archiveren

De Notities die in 'fullscreen' modus te zien zijn bestaan uit alle notities van dit dossier, dus inclusief de notities waarvoor is aangegeven ze niet op het dashboard te laten zien.

Door toevoeging van paginering is het laden van de widget sneller. Hoeveel Notities u per pagina wilt zien, geeft u aan rechts onderin uw scherm. Via de zoekfunctie kunt u per dossier zoeken. Of ga naar instellingen - persoonlijke instellingen en daar kunt u aantal Notities per pagina nog meer verfijnen.

Gerelateerde handleidingen:        Notities

Dashboard 'Notities'