:

Dossierdashboard 'Acties'

De Module Acties in het Dossier dashboard geeft een verkorte weergave van alle acties die openstaan waarbij het vinkje 'Op Dashboard laten zien' is aangevinkt.

Hiermee kunt u het 'Actie-blok' inklappen.
Hiermee kunt u het 'Actie-blok' uitklappen.
Door op de blauwe regel te klikken opent u de actie en kunt u gegevens aanpassen.
  Hiermee kunt u alle openstaande acties inzien en kunt u deze ook bewerken, verwijderen of archiveren.

Hier kan de actie gearchiveerd worden. De actie is dan op dossier niveau bij de acties terug te vinden in tabblad archief.

De mogelijkheid om een dossier in extra tabblad te openen.
  Urgentie: Groen - actie ligt in de toekomst.
  Urgentie: Geel - actie moet vandaag nog uitgevoerd worden.
  Urgentie: Rood - De einddatum van de actie is gepasseerd.
  Hoge prioriteit
  Lage prioriteit

De Acties die in 'fullscreen' modus te zien zijn, betreffende de acties van alle dossiers. De periode die je zichtbaar wil hebben, bepaal je zelf.
Let op: Wilt u per week kijken, dan ziet u ook de Acties uit de periode ervoor, die nog niet verwerkt zijn. De Acties die hier niet meer te voorschijn hoeven te komen, omdat ze uitgevoerd zijn, kunt u archiveren en komen dan niet terug in dit overzicht.

Het is mogelijk om op begin- of einddatum te sorteren.

Door toevoeging van paginering is het laden van de widget sneller. Hoeveel Acties u per pagina wilt zien, geeft u aan rechts onderin uw scherm. Via de zoekfunctie kunt u per dossier zoeken. Of ga naar instellingen - persoonlijke instellingen en daar kunt u aantal Acties per pagina nog meer verfijnen.

Mogelijkheid tot printen en exporteren van de acties in een bestand.

Gerelateerde handleidingen: Acties

Dashboard 'OnView Acties'

Dashboard 'Workflow'

Instellingen 'Workflow'