OnView handleiding

Contents
:

 

 

 

 

     Print of download deze handleiding 

 

Zoeken:


Dossierbeheer

 

Deze menu-optie is alleen zichtbaar bij gebruikers met Beheerdersrechten. Hiermee maak je het mogelijk om per gebruiker een aantal dossiers beschikbaar te maken of te kunnen switchen tussen alleen eigen dossiers, een bepaalde groep dossiers of alle dossiers. Je kunt hierdoor sneller werken omdat je in het Dashboard alleen de acties ziet van jouw dossiers en het de laadtijd van een aantal schermen verkort.   Ga naar Instellingen | Dossierbeheer en selecteer daar een gebruiker.

 

Met de checkbox naast de gebruiker kunt u aanvinken of u de dossiers naast elkaar of onder elkaar wilt weergeven.

Door in de zoekbalk een zoekterm in te geven kunt u snel naar de betreffende dossiernaam, dossiernummer en letters.

Toegang tot alle dossiers

 Standaard heb je toegang tot alle dossiers. Achter de dossiernamen staat tussen haakjes het aantal gebruikers dat tot dit dossier toegang heeft. Ga met de muis over het cijfertje en je ziet de namen van wie dat zijn.

Als je het vinkje weghaalt bij 'Toegang tot alle dossiers', zijn alleen de dossiers die onder in de lijst zijn aangevinkt zichtbaar in de menu's van deze gebruiker.

Vervolgens heb je de optie om het vinkje 'QuickButton Alle Dossiers beschikbaar' aan te vinken. Dit betekent dat de gebruiker de mogelijkheid heeft om te switchen tussen zijn eigen dossiers, dossiers van een andere gebruiker of groep of alle dossiers.

Als je deze checkbox aanvinkt, krijgt de gebruiker een nieuwe optie er bij in het Onview ToolsMenu.

 

Als je op het verrekijkertje klikt krijg je een pop-up menu waarbij je kunt selecteren in welke dossiers je wilt werken. Je kunt kiezen uit:

  • Alle dossiers
  • Dossiers van een andere gebruiker
  • Dossiers van een groep
  • Alleen eigen dossiers.

Na het opslaan van je keuze is er een verrekijkertje zichtbaar naast het groene dossiermapje. Door hier op te klikken kom je weer in je eigen dossiers.



Ook kun je aangeven in welke modes de QuickButton moet gaan werken.

De toegekende 'eigen' dossiers zijn ten allen tijden zichtbaar en de rechten zijn daarop van toepassing zoals bij Rechten zijn ingesteld.
Voor de overige dossiers heb je de keuze. Ze kunnen bekeken worden (Read Only) of ook hier kunnen de ingestelde rechten worden toegepast.




Nadat je de wijzigingen hebt aangebracht, niet vergeten op te slaan.
De gebruiker(s) moet(en) wel eerst opnieuw inloggen om op deze manier te kunnen werken.

 

Als je de checkbox bij Postbode aanvinkt kan de gebruiker geen dossiers op "Gelezen" zetten in het menu Digitaal Archief.

 

Door het instellen van Dossierbeheer krijg je in het menu Bank|Betaaladviezen ook de mogelijkheid erbij om Betaaladviezen te genereren voor alleen jouw eigen dossiers, de dossiers van een andere gebruiker of alle dossiers.

 

 

Postbode

Dit vink je aan als de gebruiker documenten via de Postkamer van OnView Digitaal Archief in het dossier van de cliënt mag plaatsen. Het is voor de postbode niet mogelijk om de post op 'gelezen' te zetten, het heeft dan ook geen zin het recht hiervoor te krijgen. De beheerder van het dossier blijft eind verantwoordelijke van de documenten, die binnenkomen en nog gelezen  moeten worden.

  

Gerelateerde handleidingen:     Gebruikers