:

Dossier afsluiten

Wanneer u een dossier wilt afsluiten klikt u op:

Dan opent het volgende detailscherm:

Hier geeft u de sluitdatum in van het dossier en eventueel de reden van sluiting.

Let op voor gebruikers van het digitaal archief: Nadat een dossier is afgesloten is het niet meer mogelijk om documenten te koppelen aan dat dossier.

Heropenen van een dossier

Een afgesloten dossier kan weer heropend worden. U zoekt het dossier op in de zoekbalk rechtsboven in het scherm en dan verschijnt op de verticale balk onderin het volgende:

Nadat u hier op heeft geklikt verschijnt het volgende detailscherm:

Wanneer u op 'ja' klikt wordt het dossier heropent. De grijze balk bovenin het dossier verandert weer naar een blauwe balk.

Gerelateerde handleidingen:  Rechten