:

Documenten

Via deze mappenstructuur kunt u alle documenten, van al uw cliënten, die u in OnView heeft geüpload terugvinden.

Documenten zijn o.a. terug te vinden via de mappenstructuur, die in elk dossier te zien is (Documenten).

De mappenstructuur kunt u aanmaken bij instellingen.

Per map aan de linkerzijde zijn de documenten op te zoeken, maar ook buiten de mappen om kun je kijken.

Klik op het archief kastje en dan zie je alle documenten, die in OnView staan.

Rechts in het scherm staan de documenten.

Met het kruisje verwijderd u definitief het document.
Via het potloodje kunt u gegevens wijzigen zoals naam document, een adres eraan toevoegen en in een (andere) map plaatsen.
Het document is weer op te slaan op uw eigen systeem.
Naam
Voor de naam van het document ziet u aan het icoon wat voor bestandstype het is.
Kenmerk Als u vanuit OnView brieven verstuurd, dan is dit een plek om te raadplegen of de brieven daadwerkelijk geprint of gemaild zijn.
Grootte Bestandsgrootte van het document.
Datum Aanmaak datum of upload datum van het document.
Dossier Bij welk dossier hoort het document.
Contact Is er een adres aan het document gekoppeld, dan is dat hier zichtbaar.

Gerelateerde handleidingen: Documenten

Archiefstructuur

Digitaal Archief