:

Dashboard 'Notities'

In de module ‘Notities’ ziet u alle notities die voor uw dossiers zijn aangemaakt. Of die door andere gebruikers binnen uw bedrijf aan u zijn toegekend.

Een beheerder ziet hier alle notities.

De kolommen ‘Dossier’ en ‘Titel’ zijn weergegeven in blauwe tekst. In OnView betekent blauwe tekst altijd dat erop geklikt kan worden zodat er een nieuw scherm of pop-up geopend wordt.
Klikken in de kolom ‘Dossier’ brengt u naar het betreffende dossier.
Klikken in de kolom ‘Titel’ opent de notitie zodat u die kunt bijwerken.

D.m.v. het minnetje kun je dit venster in klappen, zodat  niet steeds zichtbaar zijn.

D.m.v. het plusje kun je dit venster uitklappen, zodat de notities zichtbaar zijn.
  Hiermee vergroot u het veld als pop-up over het volledige scherm.

Uitleg over de notities ga hiervoor naar desbetreffende handleidingen: Notities algemeen
Nieuwe notitie
Wijzigen en raadplegen
Rapport notities