:

Dashboard 'Acties'

In de module ‘Acties’ ziet u alle acties die voor uw dossiers zijn aangemaakt. Of die door andere gebruikers binnen uw bedrijf aan u zijn toegekend.

Een beheerder kan hier alle acties zien. Maak je gebruik van de QuickButton, dan heb je de keuze om te switchen tussen de dossiers van diverse medewerkers.

De kolommen ‘Dossier’ en ‘Titel’ zijn weergegeven in blauwe tekst. In OnView betekent blauwe tekst altijd dat erop geklikt kan worden zodat er een nieuw scherm of pop-up geopend wordt.
Klikken in de kolom ‘Dossier’ brengt u naar het betreffende dossier.
Klikken in de kolom ‘Titel’ opent de actie zodat u die kunt bijwerken.
Het is mogelijk om de Actie te archiveren rechtstreeks in dit venster en e.v.t. te verwijderen op dossier niveau.

D.m.v. het minnetje kun je dit venster in klappen, zodat de acties niet steeds zichtbaar zijn.

D.m.v. het plusje kun je dit venster uitklappen, zodat de acties zichtbaar zijn.
  Hiermee vergroot u het veld als pop-up over het volledige scherm.

Sorteren op medewerker is mogelijk. Dan dient u wel per actie aan te geven voor welke medewerker de actie bedoelt is.

Ga voor een uit te printen versie van de Acties naar Rapporten.

Uitleg over de acties ga hiervoor naar desbetreffende handleidingen: Actie algemeen
Nieuwe actie
Wijzigen en raadplegen
Rapport acties
QuickButton/Dossierbeheer