:

Dossierdashboard 'OnView Acties'

​De Module OnView Acties in het Dossier dashboard geeft een verkorte weergave van alle automatische acties die door OnView of de Rechtspraak gegenereerd worden.

Hiermee kunt u het 'OnView Actie-blok' inklappen.
Hiermee kunt u het 'OnView Actie-blok' uitklappen.
Door op de blauwe regel te klikken opent u de actie en kunt u gegevens aanpassen.
  Hiermee kunt u alle openstaande acties inzien en kunt u deze ook bewerken, verwijderen of archiveren.

Hier kan de actie gearchiveerd worden. De actie is dan op dossier niveau bij de acties terug te vinden in tabblad archief.

De mogelijkheid om een dossier in extra tabblad te openen.

De Acties die in 'fullscreen' modus te zien zijn, betreffende de acties van alle dossiers. De periode die je zichtbaar wil hebben, bepaal je zelf.
Let op: Wilt u per week kijken, dan ziet u ook de Acties uit de periode ervoor, die nog niet verwerkt zijn. De Acties die hier niet meer te voorschijn hoeven te komen, omdat ze uitgevoerd zijn, kunt u archiveren en komen dan niet terug in dit overzicht.

Het is mogelijk om op begin- of einddatum te sorteren.

Door toevoeging van paginering is het laden van de widget sneller. Hoeveel Acties u per pagina wilt zien, geeft u aan rechts onderin uw scherm. Via de zoekfunctie kunt u per dossier zoeken. Of ga naar instellingen - persoonlijke instellingen en daar kunt u aantal Acties per pagina nog meer verfijnen.

Automatische Acties van OnView

OnView maakt zelf een auto actie aan. Deze verschijnt op het dashboard met het OnView icoontje ervoor.

Er zijn momenteel 4 auto acties die zo werken.

Boedelbeschrijving maken
  - Identificatie vernieuwen
  - Einddatum beschikking

- Rekening en

verantwoording maken

Hoeveel dagen voor einddatum u de Actie in uw schermoverzicht wilt zien kunt u ingeven bij Instellingen - Basisgegevens - Workflow.

Automatische Acties van de Rechtspraak

De Rechtspraak communiceert via Digitaal Toezicht d.m.v. berichten en verzoeken en OnView maakt voor het inleveren van belangrijke verzoeken daar automatische Acties voor aan.

De Acties van de Rechtspraak zijn herkenbaar door het Rechtbanken icoon

Gerelateerde handleidingen: Dossierdashboard Workflow

Dossierdashboard Acties

Acties

Instellingen Workflow