:

Dashboard 'OnView Acties'

In de module ‘OnView Acties’ ziet u alle automatisch aangemaakt acties door OnView, die standaard voor alle dossiers zijn aangemaakt en die aan u zijn toegekend via dossier beheer. Deze komen zoveel dagen voor einddatum van de actie te voorschijn. Deze OnView Acties zijn te herkennen door het OnView logo.

Deze OnView Acties kunnen aangemaakt worden voor:  Boedelbeschrijving
  Identificatie vernieuwen
  Einddatum Beschikking
  Rekening en Verantwoording

De kolommen ‘Dossier’ en ‘Titel’ zijn weergegeven in blauwe tekst. In OnView betekent blauwe tekst altijd dat erop geklikt kan worden zodat er een nieuw scherm of pop-up geopend wordt.
Klikken in de kolom ‘Dossier’ brengt u naar het betreffende dossier.
Klikken in de kolom ‘Titel’ opent de actie zodat u die kunt bijwerken.
Het is mogelijk om deze OnView Actie te archiveren, ze kunnen niet verwijderd worden.

D.m.v. het minnetje kun je dit venster in klappen, zodat de acties niet steeds zichtbaar zijn.

D.m.v. het plusje kun je dit venster uitklappen, zodat de acties zichtbaar zijn.
  Hiermee vergroot u het veld als pop-up over het volledige scherm.

Voor het aanmaken van automatisch acties ga naar de handleiding:  Auto Acties

Gerelateerde handleiding: Dashboard Auto acties