:

Dashboard 'Cliënt login geschiedenis'

Op het Dashboard scherm kunt u zien hoeveel cliënten in de afgelopen zeven dagen ingelogd zijn geweest van de cliënten die de mogelijkheid hebben om in te loggen. Klik op de grijze balk en u krijgt een overzicht te zien van welke cliënten er ingelogd zijn geweest, welke uitgedraaid kan worden.

D.m.v. het minnetje/plusje kun je dit venster in- of uitklappen en bepalen of u deze steeds zichtbaar wilt hebben.

Gerelateerde handleidingen: Cliënt login

Uitleg cliënt login aan cliënt