:

Dashboard 'Bewaking'

In de module 'Bewaking' ziet u overzichtelijk of er inkomsten of uitgaven gemist zijn. Zijn er nog ongekoppelde transacties of zijn er nog uitgaven in behandeling. Is dit het geval, dan ziet u een kruisje door desbetreffende icoon ter waarschuwing.

Door op het icoon te klikken, kunt u rechtstreeks naar desbetreffende menu, zodat u meteen actie kunt ondernemen.
D.m.v. het minnetje/plusje kun je dit venster in- of uitklappen en bepalen of u deze steeds zichtbaar wilt hebben.

Gerelateerde handleidingen: Inkomsten gemist

Uitgaven gemist

Ongekoppelde transacties

In behandeling