:

Dashboard 'Workflow'

10/4/18 Nu zichtbaar voor de Beta, binnenkort ook voor de rest.
In de module ‘Workflow’ ziet u alle automatische acties die standaard voor alle dossiers zijn aangemaakt en die aan u zijn toegekend via dossier beheer. Deze komen zoveel dagen na start van het dossier te voorschijn.

De kolommen ‘Dossier’ en ‘Titel’ zijn weergegeven in blauwe tekst. In OnView betekent blauwe tekst altijd dat erop geklikt kan worden zodat er een nieuw scherm of pop-up geopend wordt.
Klikken in de kolom ‘Dossier’ brengt u naar het betreffende dossier.
Klikken in de kolom ‘Titel’ opent de actie zodat u die kunt bijwerken.
Het is mogelijk om de Actie van de Workflow te archiveren rechtstreeks in dit venster of te verwijderen op dossier niveau.

D.m.v. het minnetje kun je dit venster in klappen, zodat de acties niet steeds zichtbaar zijn.

D.m.v. het plusje kun je dit venster uitklappen, zodat de acties zichtbaar zijn.
  Hiermee vergroot u het veld als pop-up over het volledige scherm.

Voor het aanmaken van automatisch acties ga naar de handleiding:  Workflow

Gerelateerde handleiding: OnView Acties