:

Dossierdashboard

Uitleg Dossier Dashboard

Wanneer u een dossier opent is het eerste scherm dat u ziet het Dossierdashboard. In het Dossierdashboard ziet u: Acties, Notities, Naw gegevens, bankrekeningen en inkomsten en uitgaven. Deze zijn bedoeld om snel een overzicht te krijgen van de stand van zaken en het bijwerken van notities en acties. (Dat kan ook vanuit notities en acties in het Dossiermenu).

Wanneer het een KEI dossier betreft, dan ziet u dit boven aan het dashboard vermeld staan.

Dossier Menu

Bij het openen van een dossier verschijnt het ‘Dossiermenu'.  Dit menu is van toepassing op cliëntniveau. Dit in tegenstelling tot de bovenbalk waarbij het tabje 'Dossiers'  van toepassing is op alle dossiers!

Alle items zullen afzonderlijk worden behandeld.

Gerelateerde handleidingen:            Acties

Notities

Rekeningen

Inkomsten