:

Cliënten uitgaven per rubriek

Overzichtelijk is te zien welke dossiers aan een specifieke rubriek zijn gekoppeld.

Wellicht verwachte u dat er een dossier tussen zou staan. Wanneer dit niet het geval is, dan weet u of er stappen ondernomen moeten worden.

Via de zoekfunctie kunt u d.m.v. OCR specifieke woorden/letters van een dossier in het rapport terugvinden.

Rapporten exporten en/of uitprinten, meer hierover zie uitleg algemene handleiding Rapporten.

Gerelateerde handleidingen: Rapporten