:

Cliënt rekeningen

Overzicht rekeningen

Een overzicht van alle rekeningen van de cliënten.

In aparte kolommen weergegeven:

• Rekeningnummer In een aparte pop-up te openen om gegevens te controleren en e.v.t. te wijzigen, zoals koppelen wel of niet toestaan.
  • Naam cliënt
  • Woonplaats
  • Dossier met de mogelijkheid om direct in het dossier aan de slag te gaan.
  • Type rekening
  • Saldo
  • Gereserveerd bedrag
  • Transacties Welke transacties horen bij desbetreffende rekening. Met de mogelijkheid om de gemaakte koppelingen/splitsingen te controleren, niet gemaakte koppelingen alsnog uit te voeren.

Verschil der Verschillen

Staat er vooraan het rekeningnummer een 'geel driehoekje' controleer dan wat er aan de hand is. 'Hover' over het driehoekje en een waarschuwing wordt weergegeven, zoals 'verschil der verschillen'.

Als blijkt dat de bedragen in een rekening en verantwoording niet klopt, kijk dan bij de cliëntrekeningen. Staat er bij desbetreffende dossier een geel driehoekje, dan zal dat kunnen betekenen, dat er een 'verschil de verschillen' is. Je ziet meteen welke periode opnieuw ingelezen moet worden bij de bank. Klik op het blauwe saldo en je ziet om welke transactie(s) het gaat.

Let op: Uitgezonderd voor rekeningen van 'Mijn ING'. Dit kan voor 'Mijn ING' niet weer gegeven worden. Bij een 'Mijn ING' rekeningnummer zal dus geen geel driehoekje te voorschijn komen m.b.t. 'verschil der verschillen'.

Overzicht opslaan

Met de rechter muisknop heeft u de mogelijkheid om het overzicht op te slaan en zo e.v.t. uit te kunnen printen.

Gerelateerde handleidingen: Transacties