:

Inzage

Cliënten-inzage

Wanneer u de cliënten de gelegenheid wilt geven om gebruik te maken van de cliënten login, dan vinkt u als beheerder hier de 'Cliënten inzage gebruiken aan. Dan kunt u daarna per dossier bepalen welke cliënt er wel of geen gebruik van mag maken. In het dossier maakt u per cliënt de inloggegevens aan.

Hier heeft u de mogelijkheid om de welkoms-tekst in de openingsscherm van Mijn.OnView bij 'instellingen' aan te passen.

Derden-inzage

Bij het kopje Derden heeft u de mogelijkheid om Derden organisaties toestemming te geven tot inzage in de dossiers, hier maakt u een inlog aan voor de desbetreffende organisatie. Vervolgens bepaal je in de dossiers of een Derden toegang krijgt tot de inzage.

U dient bij Derden aan te geven middels het vinkje Derden inzage gebruiken dat u gebruik wil maken van deze functie. De website voor de derden login is https://inzage.onview.nl

De inlog maakt u aan door op het groene + nieuwe derde toevoegen te klikken.

Let hierbij wel op : Het wachtwoord kunt u niet meer raadplegen, het is raadzaam om deze direct naar de desbetreffende organisatie te sturen.

Gerelateerde handleidingen: Uitleg Cliënt login aan cliënt

Cliënt login

Aanmaken/activeren van cliënt account
Aanmaken/activeren van cliënt account