:

Briefstructuur

De beheerder heeft bij instellingen de mogelijkheid om in het submenu van 'Basisgegevens' bij Briefstructuur mappen aan te maken, waarin alle brieventemplates gestructureerd gearchiveerd kunnen worden. Deze mappen structuur geldt voor alle dossiers.

Uitleg icoontjes:

Voeg nieuwe map toe
  Hernoem map
  Verwijder map
  Alle submappen uitklappen
  Alle submappen inklappen

Klik met de cursor op de map aan, waar een map aan toegevoegd moet gaan worden. Klik dan vervolgens op het groene 'plusje' om een map toe te voegen. Hier krijgt u dan meteen de mogelijkheid om een titel aan de map toe te voegen.

Door steeds met de cursor desbetreffende map aan te klikken en vervolgens te kiezen voor de icoontjes in de rechter bovenhoek, kunt u de map hernoemen of de map verwijderen. Overigens verwijdert u dan alleen de map en niet de e.v.t. templates die erin staan. Voordat u de map verwijdert, krijgt u nog eerst de vraag of u er zeker van bent, dat de map verwijderd mag worden.

De brieven die niet meer in een map zitten, zullen in de root van de mappenstructuur worden geplaatst.

Gerelateerde handleidingen: Hoofdmenu Dossier brieven

Dossiermenu Uitklapmenu Templates