:

Bedrijf

Uitleg Bedrijfsgegevens

De inhoud van de velden die u hier kunt invullen worden gebruikt om de variabele velden in de templates van de Dossier brieven, Multi Dossier brieven en de Formulieren te vullen.

Het Email adres is het e-mail adres wat de ontvanger ziet wanneer u een Dossier brief of Multi Dossier brief mailt vanuit OnView.

De reacties op deze e-mail krijgt u dan binnen in de mailbox van dat e-mail adres in uw eigen mailprogramma.  Als dit binnen moet komen op een mailbox   van een specifieke gebruiker, dan moet u dit e-mailadres toevoegen bij de betreffende gebruiker.

Het veld 'RSIN/fiscaal nr' wordt gebruikt in sommige formulieren. Als u geen RSIN nummer heeft, dan kunt u hier uw BSN nummer invullen.

Het bedrijfslogo kunt u uploaden in OnView door via het potloodje naar uw eigen PC of via uw documenten in het Archief te gaan en het bestand met uw logo te selecteren. Dit kan een .png een .jpg of een .pdf bestand zijn. Dit logo wordt alleen gebruikt in OnView in de bovenste balk bij de bedrijfsnaam.

Gerelateerde handleidingen:     Brieven

Dossierbrieven

Gebruikers