:

Bedrijf

Uitleg Bedrijfsgegevens

De inhoud van de velden die u hier kunt invullen worden gebruikt om de variabele velden in de templates van de Dossier brieven, Multi Dossier brieven en de Formulieren te vullen.

Het Email adres is het e-mail adres wat de ontvanger ziet wanneer u een Dossier brief of Multi Dossier brief mailt vanuit OnView.

De reacties op deze e-mail krijgt u dan binnen in de mailbox van dat e-mail adres in uw eigen mailprogramma.  Als dit binnen moet komen op een mailbox   van een specifieke gebruiker, dan moet u dit e-mailadres toevoegen bij de betreffende gebruiker.

Het veld 'RSIN/fiscaal nr' wordt gebruikt in sommige formulieren. Als u geen RSIN nummer heeft, dan kunt u hier uw BSN nummer invullen.

Het bedrijfslogo kunt u uploaden in OnView door via het potloodje naar uw eigen PC of via uw documenten in het Archief te gaan en het bestand met uw logo te selecteren. Dit kan een .png een .jpg of een .pdf bestand zijn. Dit logo wordt alleen gebruikt in OnView in de bovenste balk bij de bedrijfsnaam.

Uitleg Gedeelde e-mail

Vanuit OnView worden standaard mailtjes i.o.v. de gebruiker verstuurd. M.a.w. in naam van u verstuurd OnView een e-mail. De mailserver van de ontvanger controleert daarom of de afzender wel gerechtigd is om de e-mail te versturen vanuit de server. Krijgt de ontvanger uw mail niet aan, dan kan uw hosting partij of website beheerder het spf record ingeven.  Zie FAQ spf record.

Gedeelde e-mail

Momenteel draait dit als een pilot onder de Beta-gebruikers:

Het is in OnView nu ook mogelijk gemaakt dat ingesteld kan worden vanuit welke mailadres een mail via de brieven-editor verstuurd mag gaan worden. Hier heeft u waarschijnlijk wel de hulp bij nodig van uw systeembeheerder. De OnView Servicedesk kan u hier helaas hier niet bij helpen, omdat de helpdesk niet op de hoogte is van uw e-mail instellingen. Als OnView beheerder gaat u hiervoor naar Instellingen - menu Bedrijf naar tabblad ‘Gedeelde mail’.

Gedeelde e-mail toevoegen

Via tabblad ‘Gedeelde mail’ kan een e-mail adres toegevoegd worden via het groene plusje.

Geavanceerde instellingen:
Hier zijn de gegevens van belang, die van invloed zijn voor uitgaande en binnenkomende mail.

Primaire e-mail:
Hier geeft u aan vanuit welke mail er standaard gemaild gaat worden. Bij het versturen van de mail, kan desbetreffende gebruiker kiezen voor dit adres of de persoonlijke.

Mailen vanuit de brieveneditor zie handleiding

Gerelateerde handleidingen:     Brieven

Dossierbrieven

Gebruikers

Instellen mailen vanuit persoonlijke e-mail

Template gemaild