:

Basis Energie

Aanvraag Basis Energie in OnView

De samenwerking tussen Basis Energie en OnView is ontstaan vanuit de gebruikersvragen. Steeds meer dossiers gaan gebruik maken van deze energieleverancier. Om het voor u nog makkelijker te maken hebben we er daarom voor gekozen om de aanvraag van Basis Energie direct in OnView te integreren.

Om een aanvraag in te dienen volgt u de volgende stappen:

1. Via het Tools menu opent u de tool 'Basis Energie'.

2. U kiest het desbetreffende dossier.

3. U controleert de adresgegevens en vult ze waar nodig aan.

Het formulier controleert hier of het mogelijk is om op dit adres te leveren.

4. U selecteert vervolgens of het om alleen een gas aansluiting gaat of om een energieaansluiting. Wanneer het om beide gaat, vinkt u beide aansluitingen aan.

Tevens selecteert u of het om standaard gebruik gaat. Wanneer het geen standaard gebruik betreft dient u het gas en energieverbruik handmatig in te voeren.

5. In de volgende stap selecteert u het gewenste product door op 'selecteer' te klikken.

Door op het groene driehoekje te klikken ziet u de verdere pakket informatie.

6. Als laatste vult u alle persoonsgegevens in van uw cliënt.
En dient u akkoord te gaan met de machtiging voor de automatische incasso en de contractvoorwaarden, algemene voorwaarden, kwaliteitscriteria en de aansluit- en transportovereenkomst van Basis Energie.

7. Uw aanvraag wordt naar Basis Energie verzonden zodra u op 'opslaan' heeft geklikt.
U kunt uw aanvraag en de status daarvan terugzien in het 'Archief'.

8. Na het versturen van uw aanvraag, ontvangt u per e-mail een bevestiging van Basis Energie.

9. U kunt uw verzoek nog intrekken/verwijderen tot het moment van verzending (tot 12:00 's nachts).

Verwerking van uw aanvraag

De verwerking van uw aanvraag wordt afgerond door Basis Energie. Zij ontvangen uw aanvraag digitaal en zullen deze zo snel als mogelijk in behandeling nemen. U ontvangt van hen een e-mail met daarin de bevestiging van uw aansluiting en de overeenkomst.
Basis Energie verzorgt verder ook de aansluiting en verdere afwerking hiervan. OnView is niet verantwoordelijk voor de verdere afhandeling, leveringsovereenkomst en levering.

Wat kunt u verwachten van Basis Energie: