:

Autoacties

Auto acties zijn acties die automatisch door OnView worden gegenereerd. De instellingen voor auto acties vindt u rechtsboven bij Instellingen.

Open dan 'Basisgegevens' via het groene driehoekje en open vervolgens 'Auto acties'.

Het maken van auto acties in OnView gebeurt op 2 manieren.

OnView maakt zelf een Auto actie aan

Aan het OnView icoontje op het dasboard bij de Acties ziet u of de actie automatisch gegenereerd is door OnView
  • Boedelbeschrijving maken: De auto actie wordt gemaakt wanneer er bij het dossier-rechtbank een datum voor de boedelbeschrijving ingevuld wordt. Deze actie verdwijnt zodra het een KEI-dossier wordt. U ontvangt dan acties herkenbaar aan het Rechtbank icoon.
  • Identificatie vernieuwen: De auto actie wordt gemaakt wanneer er in het dossier- cliënt bij het tabblad identificatie een verloopdatum aan het id-bewijs wordt toegevoegd.
  • Einddatum beschikking: De auto actie wordt gemaakt wanneer er bij dossier-rechtbank ook een einddatum voor de beschikking is ingevoerd.
  • Rekening en verantwoording maken: De auto actie wordt aangemaakt wanneer er een datum ingegeven wordt bij datum rechtbank. Let op! Het BM nummer moet dan wel ingevuld zijn. Deze actie verdwijnt zodra het een KEI-dossier wordt. U ontvangt dan acties herkenbaar aan het Rechtbank icoon.

Van deze auto acties kunt u via de instellingen bepalen hoe ver vooraf de actie op uw dashboard en in het dossier moet verschijnen.

Acties in KEI dossiers

Gekoppelde KEI dossiers krijgen vanuit de Rechtspraak automatisch Acties in een dossier.

De gebruiker kan zelf Auto acties aanmaken

Door een Workflow toe te voegen aan je bedrijfsprocedures is het mogelijk om automatische (terugkerende) acties aan te maken.

Dit kan via Instellingen - Basisgegevens - Workflow.

Lees hiervoor de uitgebreide handleiding Workflow .

Gerelateerde handleidingen:        Tabblad Identificatie

Uitklapmenu: Rechtbank

Dossierdashboard 'Acties'

Acties

Workflow