:

Advies Browser gebruik

Ons advies is om in te loggen via browser Chrome. En wel hierom:

• OnView toevoegen aan beveiligde websites is eenvoudig door u zelf te doen, bij de instellingen van Chrome: Klik hier om de F.A.Q. te bekijken hoe u deze instellingen kunt doorvoeren binnen de browser
  • Voor veiligheidsinstellingen van andere Browsers verwijzen we u naar uw systeembeheerder.
  • Mocht er een foutmelding in uw scherm komen, dan geeft Chrome precies weer, wat er achter de schermen fout gaat. Dan kan de programmeur het probleem direct oppakken om het gericht op te lossen.