:

Adressen beheer en samenvoegen

Verwijderen adressen

Het adressenboek kunt u op diverse manieren beheren. Het is mogelijk om een adres direct te verwijderen door op het kruisje te klikken wat in de eerste kolom staat. Dit kan ook door het Adres aan te vinken in de tweede kolom en onder aan het Adressen Overzicht de button 'Verwijderen' te gebruiken.

Let op: hiermee verdwijnt dit Adres ook uit het Dossier! U krijgt automatisch een melding als er een Dossier gekoppeld is.

Zie ook handleiding Overzicht adressen

Bij deze melding kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

-  Als u alle dossiers wilt ontkoppelen: Gebruik de button Ontkoppelen onder aan het Adressen Overzicht.

-  Als u een of enkele dossiers wilt ontkoppelen: Klik op het dossier icoontje en verwijder daar de dossiers met het kruisje.

Daarna kunt u het Adres alsnog verwijderen op de hierboven beschreven wijze.

Samenvoegen Adressen

Als u een adres meerdere malen in het Adressen Overzicht heeft staan, en deze hebben hetzelfde (e-mail-)adres dan kunt u kiezen voor samenvoegen. U selecteert dan beide Adressen met een vinkje in de tweede kolom. Daarna kiest u voor de button 'Samenvoegen'.

In het scherm wat dan volgt kunt u per veld selecteren welke gegevens u wilt gebruiken in het nieuwe Adres. Alle gekoppelde dossiers worden dan aan dat nieuwe Adres gekoppeld. De reeds gekoppelde Notities met Contactpersonen blijven bewaard.

LET OP:  De bankrekeningen welke gekoppeld zijn in deze Adressen blijven bewaard in de reeds gevulde Betaaladviezen. Wanneer het rekeningnummer is veranderd, dient u dat per betaaladvies opnieuw te koppelen. Zie ook handleiding Uitgaven en Schulden

Gerelateerde handleidingen: Overzicht adressen

Nieuw adres

Categorie

Uitgaven

Schulden