:

Actie Rapport

Per 1 of meerdere dossiers kan er een rapport uitgedraaid worden, waarin per medewerker(s) vermeld staat, wat zijn/haar notities zijn.

Maak hierbij wel gebruik van Dossierbeheer, dan is het mogelijk om een Actie rapport uit te draaien per gebruiker in een bepaalde periode. Als 'Beheerder' kunt u d.m.v. de QuickButton alsnog alle dossiers inzien.

Zorg dat bij het aanmaken van Acties, dat deze ook op een specifieke medewerker staan. Kies een periode en u kunt het rapport uitprinten of opslaan.

Via de zoekfunctie kunt u d.m.v. OCR specifieke woorden/letters vanuit een Actie in het rapport terugvinden.

Rapporten exporten en/of uitprinten, meer hierover zie uitleg algemene handleiding Rapporten.

Gerelateerde handleidingen: Acties

Dossierbeheer

Rapporten