:

Actie Algemeen

Het menu-item Acties wordt gebruikt om alle acties die per dossier uitgevoerd moeten worden vast te leggen. Hiervoor moet dus eerst een dossier worden aangemaakt.

Een actie kan met een startdatum en met een uiterste uitvoerdatum aangemaakt worden. Dus vanaf wanneer deze uitgevoerd kan worden en wanneer deze uitgevoerd moet zijn. Ook kan met een prioriteit worden aangegeven welke actie het belangrijkste is of welke actie het eerste uitgevoerd moet worden.

Er wordt met paginering gewerkt, zodat er bij veel Acties deze verdeeld worden over meerdere pagina's. Zo worden de Acties sneller geladen. Aantal Acties die u per pagina wilt zien, kunt u rechtsonder in de hoek aangeven.

Via Instellingen  kunt u bij de persoonlijke instellingen aangeven hoeveel Acties u per pagina wilt zien . Hier kunt u door de checkbox aan te vinken aangeven of u de acties standaard op uw Dashboard wilt laten zien of juist niet.

Gerelateerde handleidingen: Basisgegevens

Persoonlijke instellingen

Dossierdashboard 'Acties'

Acties