:

Werkt Digitaal Archief op een PC en Mac?

U heeft één PC nodig om de postkamer op te kunnen installeren. Niet alle gebruikers hoeven een postkamer te hebben. Postkamer verzamelt de diverse stromen aan scandocumenten, e-mails en bijlagen. Vanuit Postkamer verzend u direct naar uw eigen OnView account. In OnView leest u het poststuk door en geeft het de juiste naam en plaats.
Wanneer het document verzonden is naar een account, dan kan iedere gebruiker van OnView ermee aan de slag, ongeacht of er gebruik gemaakt wordt van een PC of een Mac.