:

Welke gegevens worden overgezet van een dossier naar een andere bewindvoerder?

De volgende gegevens gaan mee bij het overzetten van een dossier:

• cliënt
  • partner
  • kinderen
  • rechtbank
  • bankrekeningen
  • inkomsten
  • uitgaven
  • reserveringen
  • transacties
  • saldo's
  • acties
  • vermogen
  • betrokkenen
  • notities
  • nalatenschappen
  • documenten
  • verzonden brieven
  • schulden

Van acties en notities kunt u aangeven of deze mee overgenomen mogen worden naar de nieuwe bewindvoerder.
De gekoppelde adressen en betaaladviezen worden niet mee overgezet. De cliëntenlogin wordt uitgezet. U zult een nieuwe inlog hier voor moeten aanmaken.