:

Wat is Linfosys?

Linfosys is het bedrijf waar het produkt OnView is ontstaan en levert al sinds 1986 een uitgebreid pakket aan ICT mogelijkheden. De afdeling 'hosting diensten en systeembeheer' beheert en onderhoudt nieuwe en bestaande netwerken op locatie bij de klant, oftewel de gehele kantoorautomatisering.

In 2001 is er een eigen datacenter gebouwd en worden Hosting diensten (cloud diensten) geleverd. Onder andere de volgende diensten worden geleverd: Online Werkplekken, Virtual Private Server (VPS), Hosted Exchange. TeamDrive. In 2009 is er een eigen co-locatie toegevoegd voor back-ups uit huis en is de noodstroomvoorziening geïnstalleerd. Begin 2014 is er een compleet nieuw datacenter (in-huis) gebouwd met de technische en beveiligings mogelijkheden welke verwacht mogen worden in een huidige tijdperk.

De afdeling software van Linfosys heeft het de applicatie OnView ontwikkeld.

In 2018 is OnView een zelfstandig bedrijf geworden. OnView is ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling en support van de OnView klanten.

OnView maakt nog steeds gebruik van de expertise van Linfosys.

Meer informatie over Linfosys leest u terug op de website van Linfosys.