:

Waarom/wanneer is er in een dossier geen glazen bol in het betaaladvies te zien is?

Antwoord: De glazen bol is alleen zichtbaar als bij Instellingen | Betaaladvies is gekozen voor "Geavanceerd Betaaladvies gebruiken".
Daarnaast moeten de prognose gegevens volledig zijn ingevuld.
Als bij een bepaalde dossier dit niet het geval is, zal voor dat dossier teruggevallen worden op de standaard betaaladvies.

Of de prognose gegevens volledig zijn ingevuld, kun je controleren.
Ga daarvoor naar Instellingen | Betaaladvies. Daar vind je tabblad "Controle prognose".
Daar kun je per dossier zien of de prognosegegevens wel/niet volledig zijn ingevuld.