:

Waarom/wanneer is er in een dossier geen glazen bol in het betaaladvies te zien is?

De glazen bol kan alleen komen als bij Instellingen | Betaaladvies is gekozen voor "Geavanceerd Betaaladvies gebruiken".
Daarnaast moeten de prognose gegevens volledig zijn ingevuld.
Als bij een bepaald dossier dit niet het geval is, zal voor dat dossier teruggevallen worden op het standaard betaaladvies.

Of de prognose gegevens volledig zijn ingevuld, kunt u controleren.
Ga daarvoor naar Instellingen | Betaaladvies. Daar vindt u het tabblad "Controle prognose".
Daar kunt u per dossier zien of de prognosegegevens wel/niet volledig zijn ingevuld.