:

Waarom krijg ik een PDF document niet geopend met Firefox?

Het kan zijn dat in de browser Mozilla Firefox pdf bestanden niet of onjuist worden weergegeven.
Dit komt omdat Firefox gebruikt maakt van zijn eigen pdf reader. Deze pdf reader moet worden uitgeschakeld en omgezet worden naar de Adobe pdf reader.

Stap 1

Ga naar de instellingen van FireFox rechts boven in het scherm. Kies hier voor Options/Opties.

Stap 2

De Generale/Algemene pagina wordt geopend. Scroll naar Application/Toepassingen.

Stap 3

Typ in de zoekbalk: Pdf

Klik op het uitklapmenu van 'Use Adobe Reader' . En kies voor de 'Use Adobe Reader'.

Gerelateerde FAQ:  Mijn formulieren worden automatisch gevuld met gegevens in FireFox .