:

Voeg OnView toe aan de beveiligde sites in uw browser Mozilla FireFox

Om weergavefouten te voorkomen willen we u adviseren om OnView te gebruiken in de browser Chrome.

U kunt niet inloggen -of- U krijgt een PDF van OnView documenten niet geopend -of- er komt een wit vel uit de printer

Voeg OnView toe aan beveiligde websites in Mozilla FireFox:

Stap 1

Ga naar de instellingen van FireFox rechts boven in het scherm. Kies hier voor Options/Opties.

Stap 2

De Generale/Algemene pagina wordt geopend.

Stap 3

Kies voor 'Privacy & Securaty/Beveiliging & Privacy'.

Stap 4

Klik op 'Exeptions/Uitzonderingen'.

Stap 5

Voeg hier https://open.onview.nl toe en klik op 'Block/Toevoegen'.

Bewaar de wijzigingen en OnView is toegevoegd aan de beveiligde websites.

Mocht dit niet werken reset dan de beveiligingsinstellingen naar de standaardwaarden van de browser Mozilla FireFox:

In FireFox zit geen optie om direct de beveiligingsinstellingen naar de standaardwaarden van de browser te resetten.
Dit kan alleen via de volgende link: https://support.mozilla.org/nl/kb/firefox-vernieuwen-add-ons-instellingen-herinitialiseren
Onder het kopje: FireFox vernieuwen klik je op de knop FireFox vernieuwen. Er verschijnt nu een pop up scherm met de opties FireFox vernieuwen of annuleren. Kies hiervoor nogmaals voor FireFox vernieuwen. De browser zal automatisch opnieuw opgestart worden.
LET OP! Hiermee worden alle instellingen teruggezet naar de oorspronkelijke standaardwaarden. (Dus ook opgeslagen wachtwoorden en dergelijke gaan verloren.)