:

Voeg OnView toe aan de beveiligde sites in uw browser Internet Explorer

Om weergavefouten te voorkomen willen we u adviseren om OnView te gebruiken in de browser Chrome.

U kunt niet inloggen -of- U krijgt een PDF van OnView documenten niet geopend -of- er komt een wit vel uit de printer

Indien u Internet Explorer gebruikt is het hoogstwaarschijnlijk een beveiligingsprobleem. U kunt dit op de volgende manier oplossen:
Om dit te verhelpen, ga naar instellingen icoon van de browser en vervolgens naar 'Internetopties'.

Ga naar de Beveiliging's tab en selecteer 'Vertrouwde websites' Druk vervolgens op de knop 'Websites'

doc3

Voeg hier https://open.onview.nl toe.

doc4

De link 'https://open.onview.nl' verschijnt dan onder en is toegevoegd. Druk nu op 'Sluiten' om het venster te sluiten.

doc5

Klik vervolgens de slider zodat deze op laag staat. Dit geld enkel voor de website van OnView. U riskeert dus niet dat u computer openstaat op andere websites. Druk hierna enkel nog op 'Toepassen' en u zou nu de bestanden moeten kunnen openen.

doc6

Mocht dit niet werken reset dan de beveiligingsinstellingen van de browser Internet Explorer:

Dit werkt als volgt: ga weer naar internetopties zoals bij stap 1 beschreven. Kies het tabblad: Geavanceerd.
Onderaan zie je: Instellingen voor Internet Explorer opnieuw instellen.
De Internet Explorer -instellingen worden ingesteld op de standaardwaarden. Druk op de knop: Opnieuw instellen...
LET OP! Hiermee worden alle instellingen teruggezet naar de oorspronkelijke standaardwaarden. (Dus ook opgeslagen wachtwoorden en dergelijke gaan verloren.)