:

Kan ik transacties verwijderen?

Wij kunnen voor u een setting aanzetten, zodat u handmatig desbetreffende transacties kunt verwijderen. Deze setting is alleen aan te vragen door de beheerder, zodat hij/zij de rechten van de gebruikers kan instellen.

Vervolgens zie je bij menu Rekeningen -> Transacties -> Kruisjes voor de transacties staan, waardoor je desbetreffende transacties kunt verwijderen.

Transacties verwijderen kunt u dus zelf doen.

Het is niet mogelijk om dit door OnView uit te laten voeren. Transacties verwijderen is een zeer nauwkeurig proces, waarvan u de verantwoordelijkheid niet bij een externe organisatie kunt leggen.

De setting 'Transacties bewerken' kunt u aanvragen via: info@onview.nl.

Natuurlijk kunt u nadien ook beslissen om de setting weer uit te laten zetten door de Servicedesk.