:

PDF documenten worden gedownload in plaats van weergegeven in de browser

PDF bestanden worden direct gedownload terwijl ik graag een preview wil zien binnen de browser. Dit heeft te maken met een instelling binnen de browser Google Chrome.

Indien u uw pdf bestand wilt bewerken binnen uw browser dient u de onderstaande handelingen uit te voeren:

Stap 1. U gaat rechtsboven in de browser naar de knop "Google Chrome aanpassen en beheren". Vervolgens kiest u voor "Instellingen".

Stap 2. Vervolgens scrolt u naar beneden en kiest voor "Geavanceerd".

Stap 3. Kies bij "Privacy en beveiliging" voor: "Instellingen voor content".

Stap 4. U scrolt hier helemaal naar beneden en kiest voor "Pdf-documenten".

Stap 5. Ten slotte zet u hier: "Download pdf-bestanden in plaats van ze automatisch te openen in Chrome" uit.