:

Overzetten dossiers

Het is mogelijk om dossiers over te zetten van de ene OnView gebruiker naar de andere. Hiervoor willen wij graag van de daarvoor OnView beheerder van beide partijen toestemming. Download hieronder het bijbehorende formulier.

LET OP, lees dit even door:

Huidige bewindvoerder: Zet het dossier wat overgezet gaat worden NIET op afgesloten.
Nieuwe bewindvoerder: Maak GEEN nieuw dossier op voorhand aan voor de cliënt. Het te verplaatsen dossier kan alleen overgezet worden als er geen dossier is ingericht inclusief rekeningnummer.

Download hier de bijlage bij deze FAQ

Getekende formulieren kunt u mailen naar info@onview.nl. De servicedesk neemt deze zo spoedig mogelijk in behandeling. Zodra de werkzaamheden zijn verricht ontvangt u hiervan een bevestiging per mail.

Wat er wel en niet wordt overgezet, leest u hier terug.