:

Overzetten dossiers

Het is mogelijk om dossiers over te zetten van de ene OnView gebruiker naar de andere. Hiervoor willen wij graag van de daarvoor OnView beheerder van beide partijen toestemming. Download hieronder het bijbehorende formulier.

Om het dossier te kunnen kopiëren dient:
1. het een lopend dossier zijn en niet op Afgesloten te staan.
2. het rekeningnummer niet al bij de nieuwe bewindvoerder voor te komen.

Download hier de bijlage bij deze FAQ

Getekende formulieren kunt u mailen naar info@onview.nl. De servicedesk neemt deze zo spoedig mogelijk in behandeling. Zodra de werkzaamheden zijn verricht ontvangt u hiervan een bevestiging per mail.