:

Opheffen van Pop up blokkering in Chrome

Indien u de browser Google Chrome gebruikt dient u onderstaande stappen uit te voeren om optimaal gebruik te maken van OnView.

Stap 1. U gaat rechtsboven in de browser naar de knop "Google Chrome aanpassen en beheren". Vervolgens kiest u voor "Instellingen".

Stap 2. U kiest onderaan in het scherm voor: "Geavanceerd".

Stap 3. Kies bij "Privacy" voor: "Instellingen voor content".

Stap 4. Klik op "Cookies".

Stap 5. Klik onder "Cookies" onder "Toestaan"op "Toevoegen".

Stap 6. Type hier https://open.onview.nl en kies voor toevoegen

Stap 7.

Ga terug naar "Instellingen voor content" en kies voor "Meldingen".

Stap 8.
Kies voor toevoegen en voeg https://open.onview.nl toe

Stap 9. Ga terug naar "Instellingen voor content" en kies voor "Javascript".

Stap 10. Type hier https://open.onview.nl en kies voor toevoegen

Stap 11. Ga terug naar "Instellingen voor content" en kies voor "Afbeeldingen".

Stap 12. Type hier https://open.onview.nl en kies voor toevoegen