:

Naar wie stuur ik mijn brief?

Als u een brief opstelt, kan deze vanuit een dossier naar verschillende adressen worden verstuurd. Hiervoor moet u wel eerst een adres hebben toegevoegd. Als dit gedaan is, en dit adres is toegevoegd aan een dossier, dan kunt u naar dit adres mailen. Open de brief die u wilt mailen vanuit een dossier, en klik op de knop "Selecteer adressen".

Er verschijnt dan een scherm met hierop alle beschikbare adressen. Door middel van de vinkjes erachter kunt u aangeven aan wie u de brief wel en niet wilt mailen.

Om te controleren aan welke adressen de brief verstuurd gaat worden, klik dan op de:

Via de 'Preview button' kunt u controleren naar welke geadresseerden de brief verzonden gaat worden.

Door vervolgens op de pijltjes te klikken kunt u alle geadresseerden bekijken.

Maak een keuze om de brief b.v. te mailen, printen of als PDF op te slaan.