:

Naar welke banken kan ik importeren/exporteren?

De communicatie tussen OnView en uw bank loopt via een import- en een export bestand. Om transacties te importeren in OnView, kunt u bij de bank een bestand met alle transacties en saldo's downloaden. Om betalingen aan te bieden vanuit OnView kunt u een Export bestand aanmaken als SEPA (vroeger Clieop03)  bestand met daarin alle betalingen. Vervolgens kunt u dit aanbieden bij uw bank.

Bank Import Export
ABN-Amro

CAMT.053

MT940

PAIN (SEPA)

Rabobank zakelijk MT940 SEPA SCT
Rabobank particulier ERI/CSV Niet mogelijk bij Rabobank particulier
ING particulier CSV Niet mogelijk bij ING
ING IBP MT940 SEPA
Mijn ING Zakelijk MT940 SEPA
SNS/regiobank MT940 SEPA
Kas MT940 niet bekend
Triodos MT940 PAIN
ASN  MT940  SEPA

Bij een particulier Internetbankieren pakket zoals Mijn ING of Rabo Particulier is het niet mogelijk om SEPA bestanden te exporteren vanuit OnView, dit is een keuze van deze banken. Als uw cliënt- en of beheerrekening via dit pakket lopen kunt u dus geen betalingen doen via OnView.  Wel kunt u de transacties importeren in OnView en dus het verloop van de rekening bijhouden en rapporten aanmaken. (zie voor meer informatie  de Handleiding Bank)