:

Wordt mijn wachtwoord wordt automatisch opgeslagen in Chrome?

Chrome heeft de optie om uw wachtwoorden op te slaan en deze automatisch te vullen. Wilt u dit liever niet? Dit is te verhelpen door de instellingen binnen uw browser aan te passen.

stap 1. Klik binnen uw browser rechtsboven op

stap 2. Kies vervolgens voor "Instellingen".

stap 3. Kies voor "Geavanceerde instellingen weergeven".

stap 4. Kies voor "Wachtwoorden beheren" onder 'Wachtwoorden en formulieren".

stap 5. Zet hier de optie uit om uw wachtwoorden niet automatisch in te laten vullen door de browser.