:

Mijn SEPA bestand werd niet door de bank geaccepteerd, wat nu?

Door de bank wordt aangegeven wat de reden is waardoor het bestand niet verwerkt kan worden. De oplossing is de betaling te verwijderen of aanpassingen die gedaan moeten worden .In de betaling(en) kunt u uw wijziging uitvoeren, nadat u het Sepa bestand heeft terug gezet in uw OnView account.

In OnView gaat u via menu 'Bank' naar menu 'Exporteren'. Bij tabblad 'Archief' heeft u de mogelijkheid om de betaling terug te zetten.

U vindt daarna de betalingen terug bij menu 'Betalingen':