:

Mijn formulieren worden automatisch gevuld met gegevens in Mozilla Firefox

Worden binnen OnView uw gegevens automatisch gevuld bij bijv. formulieren? Dit komt omdat Mozilla Firefox de optie heeft om automatisch formulier velden te vullen.  Firefox heeft niet zoals Chrome de mogelijkheid om formulier informatie te bewerken. De enige manier om dit te voorkomen is door de formulier- & zoekgeschiedenis te wissen binnen de browser.

Stap 1

Ga naar de instellingen van FireFox rechts boven in het scherm. Kies hier voor Options/Opties.

Stap 2

De Generale/Algemene pagina wordt geopend.

Stap 3

Kies voor 'Privacy & Securaty/Beveiliging & Privacy'.

Stap 4

Ga naar 'History/Historie'.

Stap 5

Klik op 'Clear History/Wis geschiedenis'.

Stap 6

Klik op 'Details'.

Uw keuze voor de 'Time range to clear/Tijdperiode wissen' bepaald u zelf.

Stap 7

Vink 'Form & Search History/Formulier & Zoek geschiedenis' aan.

Gerelateerde FAQ: PDF openen in FireFox